Reinventar-se o…

Hola amics i amigues, en març de 2020 vàrem tancar les portes de la granja escola, no cal que digam els motius, tots els estem patint.

I com que no sabem estar quiets, hem encetat nous projectes, donant valor a allò que sempre hem fet, un estil de vida sà i respectuós amb el que ens envolta.

Peruna banda hem realitzat reformes a l’alberg, reduint el nombre de places per a donar mes espai i qualitat a les estades. Habitacions familiars i per a xicotets grups, adaptades a les noves circumstancies i un menjador preciós i amb unes vistes molt agradables; calefacció amb biomasa per tota la instal·lació, plaques solars… Poc a poc anirem actualitzant la web i reds socials (facebook, instagram, you tube…) amb totes les novetats.

Per altra banda ens hem centrat en la cuina ja que “som el que mengem“. Així que en aquesta nova etapa ens agradaria portar-vos una mostra del menjar que elaborem a l’alberg a la vostra casa.

Dimecres amb col·laboració amb el SARNATXO MARKET repartim fruita, verdura de proximitat i menjar elaborat. Arribem a Agres, Muro, Cocentaina, Alcoi, Alfafara, Bocairent i Banyeres.

madalenes amb ametlló