Instal·lacions

La Riera d’Agres era una casa senyorial d’estiueig del segle XIX, moment de màxima esplendor del modernisme a la ciutat industrial d’Alcoi i que vàrem rehabilitar en el 2000.

Consta de dues plantes de 200 m2 cadascuna i una torreta-mirador. La capacitat de l’alberg és de 58 places, però hem reduït el nombre de places per guanyar en espai i qualitat.

A la planta baixa, trobareu el vestíbul, dos serveis (per homes i dones), sala de jocs o lectura, gran sala d’estar amb xemeneia, i un ampli menjador amb vistes al bosc.

A la primera planta hi ha sis habitacions independents i de diferents tamanys (4, 6, 6, 8, 8 i 10 places) amb les seues taquilles individuals a més dels serveis comunitaris.

En un edifici anex hi ha un espai per ús dels clients per a preparar entrepans, o calfar alguna cosa previament elaborada. No és una cuina a l’ús per si que vos permetrà portar i preparar alguna cosa ràpida per a menjar. Consulteu-nos ja que ara mateix aquest espai es troba tancat (mesures de precaució contre COVID).

També disposem de piscina (durant l’estiu) i molt espai exterior per a jocs, activitats a l’aire lliure…

L’alberg es troba en un recinte cercat d’uns nou mil metres quadrats, situat al centre de la Valleta d’Agres, enmig de camps de cultius de secà i fruiters, en un entorn molt tranquil.

Estem a un quilòmetre del poble d’Agres i molt a prop de la parada del tren de la línia València-Alcoi. A un hora en cotxe des d‘Alacant i Valencia.

Cal ressenyar que es trobem als peus del Parc Natural de la Mariola.

NO ES PERMET L’ENTRADA D’ANIMALS DE COMPANYIA AL RECINTE.